Öppettider
  • Vardagar

    9.00 - 17.00

  • Lördag

    Stängt

  • Söndag

    Stängt

Följ oss
cheyenne-doig-djME6Gy-KEs-unsplash m

Profhilo

Estetisk injektionsbehandling med Profhilo fordrar konsultation och betänketid i minst 48 timmar innan behandling.

  
För din säkerhets skull beställs Profhilo direkt av tillverkaren IBSA, som själva tillverkar hyaloronsyran i produkten. IBSA garanterar produkten och godkänd leverans från dem fram till kliniken.

 

Profhilo är ett injicerbart ansiktslyft, enligt många. Den är till största del ren hyaloronsyra som i huden stimulerar tillväxtfaktorer som elastin och kollagen, vilka suddar ut fina linjer och gör att huden återfår spänst och lyster.  Du får en uppstramande effekt. Behandling med Profhilo passar likväl den mogna huden som den yngre, huden återfuktas inifrån och effekten håller länge. Profhilo fungerar förebyggande innan linjer uppstår när huden åldras.

 

Behandlingsbara områden är t.ex ansikte, hals, dekolletage, handryggar och mage, där huden ofta känns trött. 

Profhilo injiceras i huden enligt en viss teknik och visst mönster, vilket är noga utformat för maximal spridning av produkten under hudytan.

 

I injektionsområdena uppstår tillfälligt små kvaddlar. Dessa lägger sig inom några timmar, ibland något dygn. Profhilo bygger nämligen inte volym, som en filler gör. Blåmärken kan uppkomma även om det är ovanligt.

 

Lyster i hyn syns ganska snart efter behandling, och det totala resultatet förbättras under månadernas gång.

 

Efter behandling ska du undvika att sminka eller ta på injektionspunkterna, du ska heller inte vistas i smutsiga miljöer, såsom stall och bassänger, bastu för att undvika infektion.

 

Profhilo gör sig bäst i kur om 2-3 behandlingar med 4 veckors intervall. Därefter rekommenderas underhållsbehandling var 6:e månad.

Category